lichtadvies

Licht is een belangrijke sfeerbepaler voor je interieur. Hoewel het van belang is om in een vroeg stadium van je verbouwing of verhuizing al te denken aan een lichtplan, wordt dit vaak uitgesteld tot het laatste moment. Daarnaast kunnen alle mogelijkheden en technische zaken die bij een installatie komen kijken, overweldigend zijn. 

 

Design in Light is de lichtadviseur waarmee je uitgebreid kunt sparren. Of je nu op zoek bent naar slimme en praktische lichtoplossingen of de juiste sfeerverlichting zoekt om je interieur te complimenteren. Wij staan voor je klaar. Bekijk hieronder op welke manieren wij jouw visie kunnen realiseren.

Elara-10-CMYK

Compleet lichtplan

Wil je een compleet professioneel lichtplan voor je pand of woonruimte laten maken? Een lichtplan van Design in Light begint uiteraard met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we alle wensen in kaart en bespreken we de technische mogelijkheden van iedere ruimte.

Het is van belang dat we tijdens het gesprek over zoveel mogelijk informatie beschikken m.b.t. het interieur. Denk bijvoorbeeld aan welke kleur de wanden worden, of wat voor vloer er ligt. Zijn er speciale ruimtes of hoeken die meer aandacht verdienen? Denk aan kunst, fotowanden, etc. Alles is van belang om zo creatief en functioneel mogelijk te denken.

Dit is wat jij van ons ontvangt:

 

Wanneer het lichtplan is opgesteld, lichten we onze keuzes toe tijdens een presentatie. Na de presentatie maken we op basis van de gekregen feedback nog aanpassingen om het plan te finaliseren.

Interesse in een volledig verzorgd lichtplan voor je woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op.

Brainstormsessie + lichtplan (2,5 uur)

Heb je zelf duidelijke ideeën over hoe je jouw lichtplan voor je ziet? En heb je enkel iemand nodig die meekijkt of je niks over het hoofd ziet en je advies geeft? Dan is deze brainstorm de beste keuze voor jou.

In een sessie van 2,5 uur werken we samen aan jouw persoonlijke lichtplan. We bespreken je wensen en schetsen samen een lichtplan uit. Uiteraard nemen we hierin ook de nieuwste trends en creatieve ideeën mee. 

De kosten voor een brainstormsessie bedragen 349,- euro (incl. BTW). De sessie is 2,5 uur en geldt voor één verdieping van het pand/woonruimte.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Overig advies

Staat je wens niet tussen de bovenstaande diensten? Of heb je een andere vraag? Bijvoorbeeld over een lichtplan voor je tuin of buitenruimte? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.