De drijfveer achter

Design in Light

Design in Light is in 2021 opgericht door Clarissa van Holland. Clarissa heeft gewerkt voor een van de grootste lichtspecialisten in Nederland. Hier werkte ze dagelijks aan diverse lichtconcepten voor talloze omgevingssoorten. Van woningen, tot publiekelijke ruimtes. Daarnaast heeft ze haar kennis vergroot door het volgen van cursussen en trainingen op het gebied van licht en interieur. Clarissa heeft de diploma HBO Lichtontwerp op zak maar volgt nog steeds trainingen en cursussen. De techniek blijft immers niet stil staan. 

Clarissa laat zich overal waar ze komt inspireren. Wanneer ze een ruimte binnenkomt kijkt ze altijd eerst naar het plafond: Wat doet het licht met deze ruimte? Hoe zit het lichtplan hier in elkaar? Wat zou het verbeteren? Vaak komen er weer genoeg creatieve ideeën in haar op die ze weer kan toepassen bij haar klanten.

Design in Light werkt samen met een vaste groep aan  architecten en installateurs. Dit zorgt voor een gestroomlijnde samenwerking waarbij altijd voorop staat als het resultaat maar wordt zoals de visie was.