Licht +armaturenplan Woning beemster

Gerealiseerd Najaar ’22

De Beemster is aan het uitbreiden met een aantal woningen erbij, waar onder andere dit prachtige nieuwbouw project werd gerealiseerd. Het is een royale vrijstaande woning waar de opdrachtgevers zich heerlijk in terug kunnen trekken na een hectische werkdag. Wij mochten het lichtplan voor de gehele BGG realiseren. De aanvraag was duidelijk, een creatief lichtplan wat aansluit op het interieurontwerp. 

Met plezier zijn wij dan ook aan de gang gegaan. Er is gekozen tussen een mooie basis van wand en plafond verlichting. De living is in deze woning het hart van het huis, hier is er gekozen voor een grote bank waar genoeg mensen op kunnen plaats nemen. Om hier extra sfeer te creëren is er gekozen voor een set van 3 wandlampen. De woning geeft rust en een ruimtelijk gevoel, de glazen kelken boven de eettafel passen perfect in de zachte kleuren die je terug vind in het interieur. 

Reactie van de Bewoners :

Wauw, dit is precies wat wij bedoelde. We zijn heel erg blij met het lichtplan en het sluit goed aan op het ontworpen interieur. We vinden het super mooi en zijn er heel blij mee. 

Foto’s door : Samuel Woolthuis

https://www.samuelwoolthuis.com