Werkwijze

Het ontwerp van een lichtplan bestaat uit een aantal fasen. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, verbouwing, office of retail pand, onze werkwijze blijft gelijk. Deze stappen zorgen voor het beste resultaat. Met de juiste verlichting creëren wij een passende sfeer voor elk denkbare ruimte. Wij luisteren naar je wensen en passen dit toe in het lichtplan. Mogen wij voor jou aan de slag? Dan ben je nog maar een paar stappen verwijderd van een uniek en creatief lichtplan.

1. kennismaking

In een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij met zorg je wensen en de technische mogelijkheden van je woning of pand. Daarnaast kun je rekenen op genoeg inspiratie en ideeën van onze kant. We leren graag onze klanten kennen en willen weten met wie we te maken hebben.  Voor het maken van een lichtplan is het van belang al zo veel mogelijk te weten over het (aankomende) interieur van je woning of pand.

2. ontwerpfase

Heb jij na dit kennismakingsgesprek een goed gevoel aan ons overgehouden? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag. In het eerste ontwerp werken wij aan de opzet van het lichtplan. Hierin verwerken wij ook een armaturenplan en zullen wij je voorzien van een offerte van alle gekozen armaturen. De offerte helpt je bij het inzichtelijk maken van de kosten voor het lichtplan. 

3. presentatie

Na het creatieve ontwerpproces plannen wij graag een afspraak met je in om het plan te presenteren. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. We bespreken stapsgewijs het lichtplan en lichten onze keuzes toe. Het lichtplan krijg je in presentatievorm mee naar huis zodat je er thuis nog eens rustig naar kunt kijken. Wil je hierna nog wat aanpassingen doorvoeren? Dan is dit uiteraard mogelijk. 

4. definitief ontwerp

In het definitief ontwerp verwerken wij de kleine aanpassingen die zijn doorgevoerd. Daarna zullen we het plan gezamenlijk nog eens doornemen om te zorgen dat we aan alles gedacht hebben.

Tevreden? Dan starten we met de laatste fase.

CLARIS-23

5. Realisatie

Nu is het tijd om de gemaakte plannen tot leven te wekken. We zorgen dat alle uitvoerders goed op de hoogte zijn van het lichtplan en het armaturenplan, alle informatie gedeeld is en uiteraard de verlichting op tijd aanwezig is. We houden nauw contact met alle partijen en zullen tijdens dit gehele proces als steun achter je blijven staan. 

Heb je interesse in een lichtplan of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.